Annettes SPA & tandhygien i Örebro sätter människan i centrum: ”Kunderna ska känna att de går på moln efter besöket”


Skrivet av: harald nylund

Annette Beckman startade eget för 14 år sedan och har över 30 års erfarenhet av tandvård. Hon vill använda sin egen inspiration till att inspirera andra och erbjuder ett koncept för hela kroppen, från tand till fot. Just nu fokuserar Annette på Qi-terapi och planerar att starta upp en webbshop för sina ekologiska produkter.

 

 

Hur kommer det sig att du startade Annettes SPA & tandhygien? 

— Jag kom till en punkt i mitt liv då jag inte längre ville sitta stilla och skrapa tandsten hela dagarna. Jag började leta efter ett nytt jobb där jag kunde kombinera olika typer av behandlingar, men det var svårt att hitta. Jag startade eget och nu ingår många olika delar i mitt yrke och jag blir aldrig uttråkad. Jag inspireras av mitt yrke och försöker hela tiden inspirera fler.

 

Annettes SPA & tandhygien

 

 

 

Hur var det att starta eget?

— Jag hade så mycket driv och energi! I början levde jag med företaget 24 timmar om dygnet och det tog kanske 3-4 år innan det började snurra. Det viktigaste för mig då var att inte ge upp och att ha tålamod. Det är brist på tandläkare idag och dyrt att gå till en tandhygienist. Jag håller en lägre kostnad just för att jag har den möjligheten.

Vad är det bästa med ditt yrke och det du gör? 

— Det bästa med mitt yrke är att jag får jobba med hälsa. Jag har förmånen att få hjälpa människor tillbaka in i arbetslivet och tillföra energi och hälsa.

 

 

Vad är din vision med Annettes SPA & tandhygien? 

— Jag vill att alla som kommer till mig ska känna att de står i centrum. När kunderna kommer till min salong ska de bli väl omhändertagna direkt. Det ska dofta gott och man ska inte mötas av läten från högljudda, ihärdiga tandläkarborrar. Kunderna får komma till en miljö som är helt fri från stress och det påverkar förmågan till återhämtning och avkoppling. Förutsättningarna ska vara så bra som möjligt.

— Kunderna ska känna att de går på moln efter besöket, de ska verkligen känna att ”nu börjar fortsättningen på resten av mitt hälsosamma liv”.

Berätta om dina massagebehandlingar och SPA-behandlingar, hur fungerar dem? 

— Jag har en varm bänk där kunderna får ligga på en värmedyna. Det är varmt och jag jobbar med varma stenar, filtar och kuddar för att de ska ligga så bekvämt som möjligt. I fotvårdskuren får de ett varmt vattenbad med salt och där jobbar jag endast med ekologiska produkter. Jag tar i mina kunder hela tiden, är personlig i mitt bemötande och noga med närkontakt som man faktiskt mår bra av.

 

Behandlingar

Boka tid

 

Vill du berätta om tandvård eller andra behandlingar som du erbjuder? 

— Just nu är det inne med tandblekning för att man ska få vitare tänder. Man får ett tandskydd som man lägger i gel och sover med fem dagar i rad. Man kan även få små diamanter och tandsmycken som jag klistrar på tänderna.

 

 

Finns det något du satsar lite extra på just nu?

— Det är Qi-terapi för att ge energi till människor som behöver det. Med hjälp av en frekvensmaskin eller ett diagnosinstrument kan jag analysera en persons energistatus och med nano-partiklar kan jag tillföra energi. Just nano-tekniken är ganska ny, men det forskas mycket om detta just nu.

— Jag har hållit på med detta i fyra månader nu och mina kunder pratar gott om behandlingen efteråt. De känner verkligen att de mår bra efteråt och har mer energi. Det handlar om att rensa kroppen, detoxa och tillföra vitaminer, mineraler och aminosyror. Under själva behandlingen förklarar jag hela tiden vad som händer och vad jag gör.

Vill du berätta något om produkterna som du säljer? 

— Jag säljer helt ekologiska produkter som Maria Åkerberg har tillverkat. Det är egentligen allt inom hudvård och de är naturligt framtagna utan onödiga tillsatser. Alla vi som gått kurser får sälja Maria Åkerbergs produkter och en webbshop är på gång för min del.

 

 

Produkter

 

Vad är ”tjejkväll” för något och hur uppkom idén till detta? 

— Tjejkväll är något jag erbjuder där man får träffas och umgås i en mysig och avkopplande miljö över ett glas vin i morgonrock och tofflor. Det kan vara i samband med möhippa eller för dem som bara vill få lite individuell behandling på 30 minuter. Jag erbjuder bad, bodyscrub, aromainpackning, ansiktskur, fotvård, tandputsning, – eller tandpolering, alg, – eller lerinpackning samt helkroppsmassage.

 

Tjejkväll

 

 

Vad säger kunderna till dig efter behandlingarna?

— Jag har kunder som återkommer och som bokar tid igen redan efter 6 veckor. Då kanske vi kör varannan gång fotvård, tandvård och massage. Jag har 10-åringar upp till 85-åringar och gör ingen skillnad på någon. Alla har rätt till samma bemötande och behandling.

 

 

Boka behandling

Facebook