Camilla Nilsson vill inspirera människor att utvecklas


Skrivet av: harald nylund

Camilla Nilsson utbildade sig till maskiningenjör och inledde sin yrkesbana inom stålbranschen. När hon började gå i medial träning och på healingkurs påbörjades en förändringsprocess. Idag är hon medium, healer och mindfulnessinstruktör och driver eget företag på Möllebogatan 13 i Malmö.

Camilla beskriver sig själv som en matematiker, en analytisk person, en som är självständig och en som alltid gått sin egen väg. Att utbilda sig till maskiningenjör föll naturligt och just där och då var det precis det hon ville göra.

2009 började Camilla meditera och just meditationen var något hon aldrig hade hört talas om tidigare.

— Jag minns att det kändes som om en helt ny värld öppnades för mig och hittade en kurs i medial träning och sedan även en kurs i healing. Violeta Spångberg var en av lärarna jag hade, vi är rätt lika hon och jag, teoretiker båda två. Hon har verkligen lagt en bra grund för mig att jobba vidare med. Jag fick mitt certifikat till medium år 2013. Det finns vissa som säger att man inte behöver något certifikat, men teoretiker som jag är så tycker jag om att visa upp saker på papper. Det var viktigt för mig med ett certifikat.

 

 

Hur ser dina egna kurser ut?  

— Mina kurser har vuxit fram över tid parallellt med att jag utbildat- och vidareutbildat mig. Den första kursen jag skapade tar upp många delar inom det mediala. Kursdeltagarna får göra olika övningar för att förstå sin egen förmåga, hur energier fungerar och hur man kan använda energierna. Kursen och kursupplägget har inte förändrats nämnvärt sedan starten, förutom att jag har utvecklats och kan förklara på ett annat sätt.

Vad tycker kursdeltagarna då?

— Jag har många nöjda kursdeltagare. Jag får höra att jag lyckas varva teori och praktik på ett bra sätt. Kursdeltagarna får uppleva saker själva, med sig själva. Det är så fantastiskt roligt att se glädjen när de själva märker att de greppar det.

— Mitt syfte är att var och en ska hitta sin inre kraft och se sina möjligheter. Jag vill visa hur saker och ting hänger ihop, helt enkelt.

 

Läs mer om kurserna

 

 

Hur kom du i kontakt med healingen från början?

— Jag var nyfiken! Jag tog ju en kurs i medial träning och en kurs i healing. När jag fick höra om healing och hur healing fungerar i själva utövandet så förstod jag vilket fantastiskt redskap detta är. Idag är jag otroligt tacksam över vad healingen har gett mig och hur jag själv kan använda healingen för att hjälpa andra. Jag jobbar jättemycket med healing.

På vilket sätt är healing bra?

— Healing kan hjälpa människor att förändra sina liv. Jag erbjuder healing både fysiskt och på distans. Efter healingen på distans brukar jag skriva ett mail och berätta hur jag upplevde det. Jag får väldigt positiv återkoppling och många återkommer till mig just för att de verkligen kände själva att healingen hjälpte dem. Healingen verkar för personers högsta bästa på olika plan, både fysiskt, mentalt och emotionellt.

Du har något som heter healingkväll, vad är det för något? 

— En dag förra sommaren kom begreppet healingkväll till mig. Jag skapade healingkväll och det har blivit mycket populärt. Jag har haft tio healingkvällar och alla har varit fullbokade. Jag tror verkligen på detta och min plan är att ha healingkväll en gång i månaden.

 

 

Vad gör ni under en healingkväll?

— Vi sitter i grupp tillsammans och upplever kraften i energin som omsluter oss. Vi sitter en timme, var och en i stillhet och i oss själva. Jag har handpåläggning på var och en. Det är många som kommer tillbaka för att de tycker att detta var en fantastisk sak att få vara med om.

— Healing hjälper människor att komma fram i livet. Under en healingkväll sitter vi i ett behagligt ljus med musik i bakgrunden. Det behöver inte vara meditativ och lugn musik utan jag kör med lite olika teman. Ibland kan jag ha indisk mantra och har även provat keltisk musik. Musik är läkande i sig själv och kroppen behöver musiken och det musiken förmedlar. Musik hjälper kroppen att slappna av.

 

 

Vad vill du att människor ska få ut av healing?

— Min innersta önskan är att var och en ska hitta sin inre kraft och nå sin fulla potential med hjälp av healing. Många har förutfattade meningar om sig själva eller vad andra människor tror om en. Många tycker inte att de förtjänar att ha det bra. Healingen kan få dig att inse att du behövs och att det finns en plats för just dig.

 

Läs mer om healing

 

Förutom healingkväll har du något som heter ”meditation inför semestern”, vad är det för något? 

— Livet är stressigt och allt går i en rasande fart utan att vi saktar ner. Sen ska vi plötsligt gå på semester. Tiden strax före semestern är det ofta extra mycket att göra. ”Meditation inför semestern” är till för de som behöver släppa taget. I meditation frigör man sig och fyller på med ny kraft och ny energi.

 

 

Vill du berätta om änglakort och vad det är för något? 

— Änglakort är budskap som någon annan redan har skapat. Budskapen hjälper oss att ta oss framåt i livet och kanske påminna oss om något vi glömt eller se meningen i något. Jag använder främst änglakorten på min hemsida för de som inte vill, inte har råd eller inte kan boka en tid hos mig. Då får de istället ett budskap genom ett änglakort. Jag lägger ut nya budskap och nya änglakort varje vecka på hemsidan.

Vad betyder änglar för dig? 

— Änglar står för det vackra och det kärleksfulla. En dag mötte jag en ängel under en meditation och det var väldigt kraftfullt för mig.

 

 

Vad är Aurateckning? 

— Vi har alla ett energifält runt omkring oss som kallas för ”aura” och består av olika färger. Energifältets olika färger har olika betydelser, likaså hur jag målar varje färg och hur energierna samverkar. Jag går in i varje energi och beskriver för min klient hur jag upplever livet och vad man kan göra för att må bra. Jag skriver en text om varje färg – ett slags sammanfattande budskap.

— Det som jag tycker är bra med aurateckning är att det är ett bestående ting som man kan bära med sig var som helst. Ord försvinner över tid, men har man det nerskrivet så försvinner det inte. Vissa har berättat för mig att de har sin aurateckning vid sängen så att det blir det första och det sista de ser varje dag.

Vad tror du har hänt om ett år?

— Om ett år har jag utvecklats mer och har lärt mig ännu mer spännande saker att dela med mig av. Jag älskar att utvecklas och vill hela tiden lära ut för att inspirera och hjälpa människor att utvecklas själva. Jag vill avdramatisera den så kallade ”hokus pokus”-världen och visa att allt är naturligt.

 

Tjänster

Camilla Nilssons blogg

Facebook

Priser